ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ - ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ - ΤΖΑΚΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝ - Φωτογραφίες

ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ - ΤΖΑΚΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΦΟΙ ΤΣΙΑΚΜΑΚΗ ΟΕ

Διεύθυνση - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Διεύθυνση: ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ 44 Τ.Κ. - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Τ.Κ.: 56224
Περιοχή - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Περιοχή: Θεσσαλονίκη Κατηγορία - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
Τηλέφωνο - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Τηλέφωνο: 2310763839,2310559150 Fax - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Fax: -
Κινητό - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Κινητό: 6943848054 E-mail - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ E-mail: tsiakmakisalex@gmail.com
Υπεύθυνος - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Υπεύθυνος: Κος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΓΙΟΣ) Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ Ιστοσελίδα:
Οι εστίες μας δίνουν μια ξεχωριστή αίσθηση σιγουριάς και αισθητικής και αυτό γιατί χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά για την άριστη ποιότητα στις κατασκευές τους. Επιτυγχάνουμε τις υψηλότερες θερμιδικές αποδόσεις, με αποτέλεσμα την γρήγορη και υγιεινή άνοδο της θερμοκρασίας στο χώρο σας. Παρέχουμε 5ετή γραπτή εγγύηση και άμεση τεχνική υποστήριξη ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η εταιρία "Το Καμίνι" δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής τζακιών από το 2003 και ειδικεύεται στις ...
Επισκέπτες: 10449

ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ - ΤΖΑΚΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΦΟΙ ΤΣΙΑΚΜΑΚΗ ΟΕ

ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ - ΤΖΑΚΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΦΟΙ ΤΣΙΑΚΜΑΚΗ ΟΕ

Οι εστίες μας δίνουν μια ξεχωριστή αίσθηση σιγουριάς και αισθητικής και αυτό γιατί χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά για την άριστη ποιότητα στις κατασκευές τους. Επιτυγχάνουμε τις υψηλότερες θερμιδικές αποδόσεις, με αποτέλεσμα την γρήγορη και υγιεινή άνοδο της θερμοκρασίας στο χώρο σας.

Παρέχουμε 5ετή γραπτή εγγύηση και άμεση τεχνική υποστήριξη ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Η εταιρία "Το Καμίνι" δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής τζακιών από το 2003 και ειδικεύεται στις κατασκευές τζακιών δίνοντας πολύ μεγάλο βάρος στις ενεργειακές (αερόθερμες) εστίες.
Στην εταιρία "Το Καμίνι" γνωρίζουμε ότι αναζητάτε το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα και μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας , θα σας βοηθήσει να βρείτε το καμίνι που επιθυμείτε για τον χώρο σας.
Οι υπηρεσίες και οι κατασκευές “Το Καμίνι” δίνουν μια ξεχωριστή αίσθηση σιγουριάς και αισθητικής και αυτό γιατί:

Φροντίζοντας πάντα να χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικα για την άριστη ποιότητα στις κατασκευές της.
Επιτυγχάνοντας να έχει τις υψηλότερες αποδόσεις στις ενεργειακές εστίες , με αποτέλεσμα τη γρήγορη και υγιεινή άνοδο της θερμοκρασίας στο χώρο σας.

- Παρέχοντας εγγύηση
- Άμεση τεχνική υποστήριξη ανά πάσα ώρα και στιγμή
- Μελέτη χώρου
- Οδηγίες σωστής λειτουργίας
- Έγκυρη και εγγυημένη τοποθέτηση
- Πιστοποιηση CE(EN 13229 )προτυπο για κλειστες εστιες
- Διπλωμα Ευρεσιτεχνιας(Διαταξη παραγωγης θερμου αερα χρησης απο ενεργειακο τζακι)

Μετά απο ακριβείς μετρήσεις που έγιναν στις ενεργειακές εστίες της εταιρίας, το αποτέλεσμα θερμού αέρα από τις περσίδες στο χώρο μας ήταν σαφώς ικανοποιητικό και προβλέψιμο.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ MΟΥ

Ένας εναλλακτικός τρόπος θέρμανσης, περά από την εξαιρετικά δαπανηρή κ αντί οικολογική καύση πετρελαίου είναι η χρήση ενεργειακού τζακιού το οποίο είναι παράλληλα κ οικολογικό μέσο καθώς καiει ανανεώσιμα καύσιμα (ξύλα). Τα κλασσικά τζάκια που υπάρχουν στα σπίτια εξυπηρετούν διακοσμητικούς κυρίως λόγους, ζεσταίνοντας απλά ένα μικρό μέρος του σπιτιού και δεν αποτελούν βασική πηγή θέρμανσης. Σήμερα το τζάκι αποτελεί πλέον την κεντρική κ βασική πηγή θέρμανσης ενός σπιτιού. Αυτό επιτυγχάνεται με την επιλογή-τοποθέτηση ενεργειακών-οικολογικών τζακιών τα οποία εξοικονομούν σημαντικά ποσά θερμικής ενέργειας και αποδεικνύονται ιδιαιτέρως οικονομικά ως προς την λειτουργιά τους, ενώ παράλληλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΖΑΚΙ
Ενεργειακό τζάκι είναι η εστία κατάλληλα κατασκευασμένη έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται όσο γίνεται περισσότερο την ενεργεία που παράγεται από την καύση του ξύλου και να διοχετεύει στο χώρο ποσότητα θερμικής ενέργειας.
Οικολογικό τζάκι είναι η εστία η οποία είναι εφοδιασμένη με τον θάλαμο της δευτερογενούς καύσης. Τι είναι όμως η δευτερογενής καύση; Είναι ένα ειδικά κατασκευασμένο εξάρτημα εφαρμοσμένο στην πλάτη της εστίας και σαν σκοπό έχει την επεξεργασία από τα κατάλοιπα της πρωτογενούς καύσης σε θερμοκρασία πάνω από 400 βαθμούς Κελσίου. Συμπέρασμα όλων αυτών είναι πως μια καλή δευτερογενή καύση δεν αφήνει καθόλου κατάλοιπα για το περιβάλλον κ επιπλέον επιτυχαίνουμε την τέλεια απόδοση που μπορεί να φτάσει κ το 90%.
Η κυρία διάφορα ενός παραδοσιακού τζακιού κ ενός ενεργειακού οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στην ύπαρξη πόρτας με κεραμικό υψηλού θερμικού σοκ τζάμι. Κλείνοντας την πόρτα της ενεργειακής εστίας αφενός δεν απορρόφα τον ήδη θερμό αέρα του εσωτερικού χώρου, αφετέρου γίνεται έλεγχος του ποσοστού οξυγόνου που διοχετεύεται στον χώρο καύσης με αποτέλεσμα την ποιοτικότερη καύση και τις μικρότερες απώλειες θέρμανσης από την καμινάδα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Τα ενεργειακά τζάκια καταλαμβάνουν ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς, καθώς ο Ελληνας καταναλωτής προτιμά την ποιότητα και την ασφάλεια που του παρέχουν όσον αφορά τη λειτουργία τους.
Με τη χρήση των ενεργειακών τζακιών, αφενός επιτυγχάνεται μείωση στην κατανάλωση του πετρελαίου και αφετέρου εξασφαλίζεται μια ενναλακτική πηγή θέρμανσηςστο χώρο.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Πρόκειται για εστίες κλειστού τύπου, κατασκευασμένες από χάλυβα με επένδυση φύλλα μαντεμιού με πυρίμαχο κεραμικό τζάμι.

Ο βαθμός απόδοσης των εστιών αυτών είναι σαφέστερα υψηλότερος από αυτών των συμβατικών τζακιών και κυμαίνεται μεταξύ 80-85% . Τα ενεργειακά τζάκια εκμεταλλεύονται τις μεταλλικές επιφάνειες που βρίσκονται στο πίσω μέρος της εστίας,προκειμένου να δημιουργήσουν ένα κύκλωμα αέρος. Με τον τρόπο αυτό διοχετεύεται στο κάτω μέρος της εστίας, ψυχρός, υγροποιημένος, καθαρός αέρας, ο οποίος στη συνέχεια θερμαίνεται στο πίσω μέρος του τζακιού και διοχετεύεται μέσω αεραγωγών , είτε στο χώρο που βρίσκεται το τζάκι είτε σε άλλους χώρους της επιλογής μας.

Με τον τρόπο αυτό θερμαίνονται ένας ή περισσότεροι χώροι. Τα ενεργειακά τζάκια εξοικονομούν σημαντικά ποσά θερμικής ενέργειας και αποδεικνύονται ιδιαιτέρως οικονομικά, ως προς τη λειτουργία τους, ενώ παράλληλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
Είναι απόλυτα ασφαλή και βολικά στη χρήση. Επιτρέπουν την αμέριμνη απόλαυση αφού μπορούμε να αφήσουμε την φωτιά να καίει με απόλυτη ασφάλεια και να απομακρυνθούμε από τον χώρο.

Το τζάκι καλοριφέρ έχει ως βασική λειτουργία τη διοχέτευση της ενέργειας που παράγεται από την καύση του ξύλου στο νερό. Το νερό αυτό μεταφέρεται με τη βοήθεια ενός κυκλοφορητή σε σώματα καλοριφέρ.

Τα ενεργειακά τζάκια – καλοριφέρ είναι κλειστές ενεργειακές εστίες ξύλου που χρησιμοποιούν τον ίδιο τρόπο λειτουργίας με τα ενεργειακά αερόθερμα τζάκια, μόνο που αντί για εξωτερικό αέρα θερμαίνουν νερό. Το νερό που εισάγεται στο τζάκι –καλοριφέρ θερμαίνεται στα τοιχώματα του και διαχέεται στα σώματα του καλοριφέρ και στο θερμοσίφωνα με τη βοήθεια κυκλοφορητή. Μ' αυτό τον τρόπο παρέχεται θέρμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού και ζεστό νερό για οικιακή χρήση Παρόλα αυτά το τζάκι καλοριφέρ δεν διαφέρει αισθητικά από ένα αερόθερμο ενεργειακό τζάκι, ενώ απαιτεί κι αυτό ύπαρξη καμινάδας συγκεκριμένου ύψους και διατομής.
Στη θέρμανση με τζάκι - καλοριφέρ αποτελεί προσόν η ομοιόμορφη διάχυση θερμότητας στους θερμαινόμενους χώρους. Η σύνδεση του τζακιού και των σωμάτων καλοριφέρ γίνεται από υδραυλικό, ενώ η υπόλοιπη εγκατάσταση από ειδικό συνεργείο.

Αυτό που πρέπει να προσέξει όποιος επιλέξει μια τέτοιου είδους εστία είναι, πως πρέπει να έχει οπωσδήποτε πόρτα καθώς προορίζεται αποκλειστικά για θέρμανση, ενώ πρέπει να εγκαθίσταται πάντα με ανοιχτό δοχείο διαστολής. Έτσι μπορούμε να θερμάνουμε χώρο έως κ 250τ.μ.Το τζάκι-καλοριφέρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μοναδική πηγή θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού αντικαθιστώντας τον λέβητα πετρελαίου είτε συνδυαστικά με τον λέβητα.



ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
Τέρμα Ολυμπιάδας τηλ.2310559150